8 viikkoa (c) susanna suomela

(c) Susanna Suomela

Perustietoa

Syntynyt 9.7.2020
Tricolour, narttu
Omistaja: Hanna Pääkkönen

Terveys

Lonkat: A/B

Kyynäreet: 0/0

Polvet: o/o 

Selkä: VA0, LTV1

Silmät: Distichiasis (voimassa 15.11.2024)
Hampaat: saksipurenta, puuttuu 1 kpl

(- 1 x P2 alhaalta)Juoksuväli:  10 kk (eka juoksu 11 kuukautta)

 

Luonne:

Smart dog - testi 2022

 

Harrastukset

PAIM-T P

 

Kasvutaulukko
 

Vanhemmat ja sisarukset
 

Kuvagalleria

PRIMEMIND FLASHY FLICK

Tuttuun tapaan nimet juurtaa juonensa isästä, kotimaasta. Tällä kertaa maa ja kirjain tuotti aikamoisia harmaita hiuksia useammalle minun lisäksi (Varsinkin Tuulalle, kiitos paljon avusta). Loppu viimein nimeksi koostui tsekkiläinen nimi, johon loppuviimein liitettiin englanniksi kakaraa kuvaileva adjektiivi eteen.

Flashy eli sähäkkä, räikeä sekä koireileva. Kuvastaa paremminko hyvin tätä mustaa isänsä kopiota. Mustiainen on pentueen ketterin ja nopein liikkumaan. Vaihtaa maisemaa sadasosasekunnissa. Hänen pääkoppaa ei noin vain horjuteta todella ihanan tasainen pääkopaltaan. Liikkumisen lisäksi rakastaa yli kaiken lapsia.

Tsekkiläinen nimi Flick juurtaa juonensa Felicitas nimestä, joka taas on latinalaista alkuperää. Felicitas tarkoittaa ”onnea täynnä”. Flickin on helppo olla itsensä ja muiden kanssa eli väitän, että hän tulee olemaan hyvin onnellinen koira. Felicitas on myös ollut toisen vuosisadan kristityn pyhimyksen nimi. Englannista kun Flick sanan suomentaa niin kuvannoillistaa hyvin adjektiivia eli tarkoittaa tosiaan nopeaa liikehdintaa, pyyhkäisevää.

Onnea tuova, sähikäinen <3

Kasvattaja pennun ollessa 8 viikon ikäinen